2011. május 22., vasárnap

További ágy, meg bükk, állítható magasságú

További ágy, meg bükk, állítható magasságú:
Az ágy szolgált számunkra is. most egy új, a gyermekek ágyban, mert a kicsik még nagyobb. Ezért ajánljuk ezt a pótágy van eladó. A matrac alapja a magassága is állítható 26-47 cm, és elfér minden szülői ágyban. Hogy megakadályozzák az ágy wegruscht, akkor meg kell erősíteni a rögzítő kampók a szülők ágyában.

Az ágy van szükség, de nagyon jó állapotban. A szín a tölgy.

Méretek cm-ben (HoxSzéxMag): 94x42x78



Mint egy ingyenes extra, hogy az alábbi tartozékok:

- Fészek (világoskék)
- Eredeti matrac (nem voltunk olyan nagy)
- Extra matrac (vastagabb, mint az eredeti matrac, ahogy a képen van az extra matrac)
- 2 Bieber szerelt lapok (1 eredeti csomagolás), kék és bézs
- Deckeninlet és Kisseninlet


Fontos megjegyzés: Ez a kínálat egy privát, nem kereskedelmi aukción. Minden információ, képek és tanácsok a legjobb tudásom és meggyőződésem szerint. Az eladás kizárása minden garancia és visszatérési politika, a cikk írja le ("mint van") eladta a tulajdonosok. Ez azt jelenti, hogy kifejezetten kijelenti, hogy nyújtsanak be ajánlatot, egyetért azzal, hogy lemondanak a joguk van, hogy kezet emelt az eladó teljesen. Károkért és / vagy a szállítási veszteség nem vállal felelősséget. Kérjük, tegyen fel kérdéseket, mielőtt forgalomba ajánlatot. Ne ajánlatot, ha nem ért egyet a feltételekkel!

Minden az én védjegye, védjegye, és a bejegyzett elnevezések az ingatlan saját tulajdonát képezik, és csak a nevük, mert ők is a cikket, és minősül megkülönböztető jellemzője az írás minősége.
Ár: 45 EUR VB