2011. december 25., vasárnap

Canon EOS 500D - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

2009-es évjáratú, családi fotózáshoz használt, kitűnő állapotú (5970 expoval) 500D váz eladó tartalék akkuval és egy EF 50mm 1: 1. 8 II. fix objektívvel együtt.  A fényképezőgéppel nagyon elégedett voltam. Nagyobb kategóriájú gépet vettem, ezért adom el.
Canon EOS 500D fényképezőgép
 Az EOS 500D fényképezőgéppel a képek valamennyi részlete megelevenedik. A 15, 1 megapixeles képek a legapróbb részleteket is hűen adják vissza, míg a minőségi, Full High Definition videofelvételek borotvaéles képet biztosítanak.
Funkciók
15, 1 MP-es CMOS-érzékelő
Full HD (1080p) videók
Nagy, akár 12800-as ISO a gyenge fényviszonyokhoz
Max. 3, 4 kép/mp sebességgel akár 170 JPEG-kép egy sorozatban
3, 0"-es, tiszta képű LCD-képernyő Élőkép funkcióval
9 pontos AF-rendszer
DIGIC 4
EOS integrált tisztítási rendszer
EF/EF-S és EX Speedlite kompatibilitás
15, 1 MP-es CMOS-érzékelő A nagy méretű poszternyomatok készítői és a részleteket a nyomtatásban megőrizni kívánó felhasználók számára a Canon 15, 1 MP-es CMOS-érzékelője gyenge megvilágítás mellett nyújt nagyot, emellett rendkívül alacsony zajszintű képeket készít.
Full HD videorögzítés Az EOS 500D a páratlan minőségű állóképek mellett Full HD (1080p) videó készítésére is alkalmas. Abban az esetben, ha nagy mennyiségű felvételt kell a memóriakártyán tárolni, a felhasználók választhatnak a 720 képes vagy a VGA-felbontású felvételek között. A HDMI csatlakozásnak köszönhetően a felvétel és a képek bármilyen HDTV készüléken High Definition módon játszhatók vissza.
Nagy ISO-érzékenység homályos helyszínen való fényképezéshez Gyengébb fénynél az EOS 500D max. 3200-es ISO-tartományt kínál, amely akár 12800-ig bővíthető, ha az adott helyen nem ildomos vakut használni.
Max. 3, 4 kép/mp sebességgel akár 170 JPEG-kép egy sorozatban Az EOS 500D max. 3, 4 kép/mp sebességgel akár 170 nagy méretű JPEG-kép (9 RAW kép) elkészítését is lehetővé teszi egyetlen sorozatban.
3, 0” -es, tiszta képű LCD-képernyő Élőkép funkcióval A 3, 0” -es, tiszta képű LCD-képernyő, amely 920 000 képponttal támogatja a jó láthatóságot, lehetőséget nyújt a képek és a videók részletes ellenőrzésére. Váltson élőképes módba, és a valós idejű vizuális adatok felhasználásával készítsen felvételt szokatlan képszögből is.
9 pontos AF-rendszer A precíziós AF-rendszer 9 AF-pontot működtet A teljes képen gondosan elosztott AF-pontoknak köszönhetően a nem a középpontban lévő témák élessége is jobban beállítható. Annak érdekében, hogy a nagy rekesznyílású objektívek pontosan fókuszáljanak, a központi AF-pont olyan nagy érzékenységű keresztező típusú érzékelővel rendelkezik, amely tökéletes a f/2, 8 vagy nagyobb rekesznyílású objektívokhoz.
DIGIC 4 A Canon DIGIC 4 processzor és a CMOS. érzékelő 14 bites képfeldolgozást végez a sima átmenetek és a természetes színvisszaadás érdekében. Nagyobb ISO-érzékenységű felvételeknél a DIGIC 4 elindítja a zajcsökkentő funkciót is, emellett a készüléket azonnali bekapcsolási idő jellemzi, és fényképezés után a képek szinte azonnal visszanézhetők.
EOS integrált tisztítási rendszer A Canon beépített poreltávolító rendszere három különböző módon óvja a képeket a por hatásával szemben: a belső porképződés csökkentésével, a kamerán belüli érzékelőtisztító mechanizmussal és a Digital Photo Professional szoftver (tartozék) által eltávolítandó makacs porszemek feltérképezési képességével.
Teljes EF/EF-S és EX Speedlite kompatibilitás Az EOS 500D a Canon valamennyi EF és EF-S objektívjével, valamint EX-szériás Speedlite vakujával is kompatibilis. Mindez lehetővé teszi, hogy a fotós teljes mértékben testre szabja a fényképező rendszert.
Canon EF 50mm f/1. 8 II objektív
Funkciók
Átlós látószög: 46°
Objektív felépítés (összetevő/csoport): 6/5
Fényrekeszlamellák száma: 5
Legkisebb rekeszérték: 22
Legrövidebb fókusztávolság: 0, 45 m
Maximális nagyítás (x): 0, 15
Autofókusz vezérlő: MM
Szűrőátmérő: 52 mm
Kis méretű, nagy teljesítményű alapobjektív
Mindössze 130 grammos tömegével ez a létező legkönnyebb EF objektív. Kis méretű, nagy teljesítményű alapobjektív. Gauss-optikája a közeli és távoli fókuszálási távolságok között egyaránt éles képalkotású. Az alapobjektívekhez képest kitűnő a színegyensúly.
ct_FullText



Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 09:55
. Canon EOS 500D - Jelenlegi ára: 100 000 Ft