2012. március 26., hétfő

Midnight Club LA - XBOX 360 - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható újszerű állapotban lévő Midnight Club: Los Angeles angol nyelvű XBOX 360 játékszoftver. Az aukció 1 forintról indul, rejtett minimálár nélkül! A lemez tökéletesen működik, eredeti Microsoft termék, nem utángyártott másolat. A játékot merevlemezről futtattam, aminek köszönhetően folyamatos olvasási terhelésnek nem volt kitéve. Az aukció további részét képezi a képeken látható kézikönyv, tok, illetve a játék borítója is.
A játék nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától. A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják.
A Midnight Club: Los Angeles a Rockstar San Diego, más néven az Angel Studios keze munkáját dicséri. Azt hiszem nincs benne semmi meglepő, ha elárulom, hogy a játék a Grand Theft Auto 4 által is használt Rockstar Advanced Game Engine-re, vagyis a RAGE-re épül.
Névtelen hősünk beköltözik a városba, és elhatározza, hogy napi betevőjét ezentúl autóversenyzésből fogja keresni. Nagy szerencséje van, hiszen a város dugig van gyorsulni vágyó fiatalokkal, akik pár kilométerre lazán feltesznek több száz dollárt. Miután hősünk megérezte a pénz szagát, szinte le se tud állni, szeme előtt csak a szalonban parkoló csodaautók lebegnek, de nem utolsó dolog az egyre nagyobb hírneve sem. És hogy nekünk mi a dolgunk? Természetesen nem más, mint feljuttatni őt a legnagyobb utcai versenyzők közé...
Kiadó:
Rockstar Games
Fejlesztő:
Rockstar San Diego
Típus:
Racing
Megjelenés dátuma:
2008. október 24.
Ajánlott fogyasztói ár:
6. 500 Ft.
Lemez állapota:
10/10
Hibátlan, karcmentes, újszerű állapot.
Kézikönyv és mellékletek állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Tok illetve borító állapota:
10/10
Hibátlan, újszerű állapot.
Az aukció 1 forintról indul, nincs rejtett minimálár! Garantáltan nálam kapható a piacon a legalacsonyabb áron a játék! Kérlek, hogy tekintsd meg a további aukcióimat is, ahol különféle Xbox 360 és Playstation 3 játékszoftvereket találhatsz, illetve vásárolhatsz akár 1 forintról, vagy nagyon alacsony, kedvező áron!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere érdekelhet, ha van valamilyen ajánlatod, ne habozz! Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-11 18:00
. Midnight Club LA - XBOX 360 - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft